top of page

Сьома Східноєвропейська конференція з проблем стоматологічної імплантації

Шановні колеги,

Проведення Східноєвропейських конференцій з проблем стоматологічної імплантації у Львові — це вже добра традиція і очікувана подія. Цьогорічна, сьома, зустріч стоматологів не тільки стане достойним продовженням цих відомих міжнародних форумів, але й кроком до удосконалення.

Сподіваємося, що тема конференції «Принципи доказової медицини в імплантології», розкриє перед учасниками особливості концепції нового клінічного мислення. Імплантологічне лікування стало невід’ємною складовою сучасного стоматологічного лікування, розділом практичної стоматології, у якому накопичений величезний досвід, отримані переконливі результати, які вимагають ретельного мета-аналізу. Інтеграція індивідуальних клінічних знань та досвіду колег у власну клінічну практику є основним завданням доказової імплантології.

Сьома Східноєвропейська конференція з проблем стоматологічної імплантації — це, як завжди, 4 симпозіуми, 2 дні активної роботи у секціях, одночасна робота кількох залів, пізнавальні майстер-класи, конкурси та чемпіонат, а також вперше в Україні пре-конгрес «Навчання пародонтології та імплантології в додипломній та післядипломній освіті». Ми створюємо для Вас простір для фахових дискусій, пошуку відповідей та обговорення актуальних тем, можливість ознайомитись з концепціями досвідчених практиків, відомих клініцистів та науковців.

Весняний Львів радо зустрічає наймасштабнішу стоматологічну подію, зустріч колег, однодумців, які впроваджують у практику принципи доказової медицини, сприяючи оптимізації стоматологічного лікування в Україні.

Чекаємо на Вас, до зустрічі у Львові.президент Асоціації Стоматологів УкраїниГолова оргкомітету,Мирон Угрин

Снимок экрана 2014-12-19 в 5.24.34 PM.png

Снимок экрана 2014-12-19 в 5.28.30 PM.png

Останні публікації
Архів
Ми в соцмережах
  • Facebook Basic Square
bottom of page