top of page

Симпозіум Остеологія Східна Європа - реєстрацію відкрито!


Остеологія Східна Європа це унікальна подія і в 2016 році вона вперше буде проводитись в Україні. Симпозіуми Остеологія у всьому світі організовуються під патронатом Фонду Остеологія і завжди збирають найкращих спікерів та найкращі досягнення індустрії.

Фонд Остеологія є неприбутковою організацією. Вона була створена як міжнародний, незалежний доказовий форум для підтримки і просування досліджень в галузі регенерації тканин ротової порожнини та сприяння впровадженню в щоденну клінічну практику знань отриманих в ході проведених досліджень.

Фонд Остеологія підтримує дослідження, освіту та співпрацю між університетами та виробниками в сфері регенерації тканин щелепно-лицевої ділянки. Завданням Фонду є зробити нові техніки та продукти швидше та більш ціленаправлено доступними для практичних лікарів.

Згідно зі своїм основним гаслом «Поєднання Науки і Практики в Регенерації» Фонд Остеологія намагається з’єднати науковий прогрес та клінічну практику, а також академічними та практичними дослідженнями в галузі регенерації тканин ротової порожнини.

Приєднуйтесь до нас на Остеології Східна Європа в Києві в 2016 році і станьте частиною історії.

Детальніше про подію та реєстрацію тут: http://osteology-ukraine.org/registration/

Останні публікації
Архів
Ми в соцмережах
  • Facebook Basic Square
bottom of page