top of page

Тріумф Української Стоматології на Конгресі FDI.


7-10 вересня пройшов 104-й Міжнародний Конгрес FDI в Познані.

Понад 10 000 тис осіб з цілого світу були зареєстровані на конгресі. Уперше участь у Конгресі FDI прийняла Україна з делегацією з понад 200 чоловік. Делегацію очолював Президент Асоціації Стоматологів України Мирон Угрин, Віце-президент АСУ Олексій Павленко та Генеральний секретар АСУ Ірина Мазур, член правління АСУ професор Драгомирецька Мирослава, член правління АСУ професор Заблоцький Ярослав, Президент Асоціації лазерної стоматології України Адріана Бариляк, член правління АСУ Юлія Чумакова

Вперше в історії FDI був проведений Український День, на котрому українські спеціалісти могли поділитись своїми здобутками перед колегами з цілого світу. Однією з особливостей цього дня було проведено секція молодих вчених. Модераторами на Українському дні були доктор Войцек Беднаж та доктор Мирон Угрин. Український день який був організований Асоціацією Стоматологів України за підтримки Асоціації Ортодонтів України, Асоціації Лазерної Стоматології, Асоціації Приватно Практикуючих Лікарів Стоматологів, Асоціації Студентів Стоматологів України, Виставкової компанії МЕДВІН, клініки Лепских, Видавництва Гал-Дент та Центру стоматологічної імплантації та протезування ММ.

На церемонії відкриття Українського Дня були присутні голова Наукового комітету Мажена Доміняк та голова Організаційного Комітету Президент Асоціації Стоматологів Польщі Бартоломей В. Лостер.

Український День відрізнявся традиційною Українською гостинністю.

На урочистому відкритті FDI Українська делегація відрізнялась своєю чисельністю, національним вбранням та прапорцями.

Завдяки підтримки клініки Лепських та Центру стоматологічної імплантації та протезування ММ багато молодих людей змогли відвідати цей конгрес надавши безкоштовний автобус для студентів.

Таким чином Україна Зайняла своє місце на такому важливому форумі де вирішували питання співпраці з Україною та питання обміну студентами.

Також під час Українського Дня була проведена секція Військової стоматології, але, нажаль, ні один з військових стоматологів не приймав участь. Військову делегацію представляв Мирон Миронович Угрин який вже більше двох років співпрацює з Військовими Стоматологами, якому вдалось налагодити стосунки з лікарями з Норвегії та Нідерланд. Також Мирон Миронович представив Фонд Сонація.

Усі міроприємства були проведені у «Międzynarodowe Targi Poznańskie»

Надзвичайне урочисте відкриття з парадом прапорів та феєрична концертна програма.

Гала Вечір проходив у старовинному Концертному залі де звучала чарівна музика Шопена.

Польський Вечір проходив Country Park "Pod Gajem"

У цій фантастичній атмосфері усі охочі могли прийняти участь в семінарах, під час яких можна було зробити круасани та вареники.

Більше інформації про конгрес FDI можна знайти тут: https://www.facebook.com/FDI2016POZNAN/?ref=hl

Останні публікації
Архів
Ми в соцмережах
  • Facebook Basic Square
bottom of page