top of page

Запрошення на конгрес від президента ГО "АСУ", професора І.П.Мазур

Шановні колеги!

Маємо високу честь запросити Вас взяти участь у роботі 4-ого Національного українського стоматологічного конгресу, який відбудеться 20-21 жовтня 2017 року в м. Києві, за адресою: вул. Госпітальна, 12, «Президент готель». Конгрес присвячується сторіччю формування української наукової стоматологічної школи.

В рамках Конгресу заплановано 9 науково-практичних симпозіумів з питання діагностики, лікування та профілактики основних стоматологічних захворювань, на пленарному засіданні будуть обговорюватись питання реформування в стоматології, захисту професійної діяльності лікарів – стоматологів, стоматологічної освіти.

В рамках Конгресу заплановано симпозіум молодих вчених та лікарів, де обговорюватимуться інноваційні підходи до лікування: від наукових розробок до практичних впроваджень. організаторів охорони здоров’я, лікарів – стоматологів, правозахисників, законотворців запрошуємо на дискусійну панель з професійних та правових аспектів діяльності лікарів – стоматологів.

На Конгресі Ви будете мати можливість спілкування з колегами з професійних, юридичних, організаційних питань, обмінюватися досвідом, новими технологіями лікування, а головне, долучитися до важливої події в стоматології – святкування сторіччя Української наукової стоматологічної школи.

Ознайомитися з програмою та зареєструватися на Конгрес Ви зможете на сайті Асоціації стоматологів України www.udenta.org.ua.

Чекаємо на Вас!

Останні публікації
Архів
Ми в соцмережах
  • Facebook Basic Square
bottom of page