top of page

Шановні колеги!

Вже став історією 4 Національний український стоматологічний конгрес! Більш ніж дві тисячі стоматологів, викладачів, лікарів загальної практики, студентів об’єднала ця подія в стоматологічну родину. Багато світлин на фейсбуці, Інтернет ресурсах, що висвітлювали Конгрес!


Шановні колеги щиро дякую вам за підтримку Асоціації стоматологів України в організації та проведенні Конгресу. Висловлюю слова вдячності колегам - викладачам вищих навчальних закладів, лікарям стоматологам, які представили свої доповіді на Конгресі! Колегам із Казахстану, Азербайджану, Німеччини, які незважаючи на свої справи, знайшли можливість поділитися з українськими лікарями своїми напрацюваннями та науковими досягненнями!


Дякую доповідачам симпозіуму молодих вчених - своїм ентузіазмом і енергією ви надихнули молоде покоління стоматологів, а саме 350 студентів, інтернів, клінічних ординаторів молодих лікарів – стоматологів, аспірантів на наукові звершення. І впевнена, що в недалекому майбутньому саме наша стоматологічна молодь прославить своїми науковими здобутками Україну!


Дякую організатором охорони здоров’я, що згуртували і очолили делегації лікарів зі своїх регіонів. Дякуючи Вашим зусиллям стало можливо об’єднання на Конгресі стоматологів усіх областей України в одну СТОМАТОЛОГІЧНУ РОДИНУ!


Проведення конгресу було б неможливим без допомоги волонтерів – молодих лікарів – стоматологів, інтернів, студентів. Саме на їх плечі лягла робота по реєстрації учасників конгресу, допомоги по проведенню. Саме їх допомога стала підтвердженням, що українська стоматологія має своє майбутнє!


На Конгресі відзначено медичних працівників, що професійно виконували свої зобов’язання – надавали допомогу захисникам України. Низький уклін вам! Ви є прикладом для молодого покоління!


Із словами вітання стоматологічній громаді виступили депутати Верховної Ради України – Богомолець О.В., Сисоєнко І.В., Мусій О.С. Співпраця та підтримка законодавчої влади щодо реформування в медичній та стоматологічній галузі є надважливий на сьогодення!


Слова вдячності партнерам Асоціація, спонсорам. Завдячуючи вашій підтримці, відбулося справжнє свято для стоматологів. Висвітлення Конгресу у засобах масової інформації, у фахових виданнях стало можливим, завдячуючи інформаційний партнерам. Дякуємо вам за підтримку і допомогу! Сподіваємося на подальшу співпрацю!


Дякую авторському колективу “Стоматологія України: історичні нариси» за плідну співпрацю у створенні історико - інформаційного видання про столітню історію стоматології на нашій славетній землі – Україні.


З повагою, Президент ГО «Асоціація стоматологів України» Ірина Мазур



Останні публікації
Архів
Ми в соцмережах
  • Facebook Basic Square
bottom of page