top of page

Симпозіум "Фармакотерапія в стоматології"


Шановні колеги!


Запрошуємо Вас на симпозіум присвячений застосування фармакотерапевтичних засобів в стоматології, який відбудеться 25 квітня 2018 року за адресою г. Київ, ВЦ «КиївЕкспоПлаза», ул. Салютна, 2-Б, павильон №1, зал № 1 з 10.00 до 14.00. Захід відбудеться в рамках Міжнародного стоматологічного форуму та внесено в реєстр Міністерства охорони здоров’я України.


В рамках заходу відбудеться презентація книги «Клінічна фармакологія та фармакотерапія в стоматології» за авторством професора Мазур І.П., професора Хайтович М.В., доцента Голопихо Л.І.. Під час заходу, прийнявши участь у вікторині, Ви зможете отримати книгу в подарунок за кращі запитання, а також сертифікат Вашої участі з відповідною кількістю балів для атестації.


Актуальність заходу зумовлена тим, що в стоматологічну практику широко впроваджуються лікарські засоби, які, згідно класифікації АТС, відносяться до препаратів, що застосовуються в стоматології. Значна кількість фармакологічних препаратів, які не відносяться до стоматологічних, разом із тим широко застосовується практичними лікарями, це - антибактеріальні, протизапальні, противірусні, фунгіцидні та інші препарати.


Постійне оновлення інформації про нові лікарські засоби та можливості їх застосування в стоматології відзеркалено на сторінках фахових стоматологічних видань, в спеціальних довідниках для лікарів стоматологів, що значною мірою підвищує ефективність лікування та профілактики основних стоматологічних захворювань і дозволяє зменшити кількість побічних реакцій фармакологічних препаратів.


Чекаємо на Вас!


Останні публікації
Архів
Ми в соцмережах
  • Facebook Basic Square
bottom of page