top of page

Звернення Президента ГО "АСУ"


Шановні колеги!


Запрошуємо Вас відвідати IХ (XVI) З’їзд громадської організації «Асоціація стоматологів України» «Національна програма профілактики основних стоматологічних захворювань як складова державної системи охорони здоров’я України». В рамках З’їзду відбудуться науково-практичні симпозіуми «Актуальні питання стоматології. Сучасні аспекти стоматологічної допомоги в Україні», «Мультидисциплінарний підхід до скронево-нижньощелепних розладів (Temporomandibular disorders)», «Фармакологічні та профілактичні засоби в практиці лікаря – стоматолога». До уваги організаторів стоматологічних клінік, медичних сестер буде запропоновано симпозіум. «Інфекційний контроль в стоматологічній практиці: європейські настанови». Молоді науковці та практичні лікарі – стоматологи зберуться на науково-практичний симпозіум молодих вчених та лікарів.

Громадське об’єднання «Асоціація стоматологів України» проводить традиційне зібрання лікарів – стоматологів з метою обговорення важливих питань стоматології, організації стоматологічної допомоги в умовах реформування медичної галузі, визначення місця та ролі стоматолога на первинній ланці надання медико-профілактичної допомоги населення України. В рамках наукової програми з’їзду, з нагоди святкування сторіччя Української наукової стоматологічної школи буде підведемо своєрідний підсумок наукових та практичних досягнень в стоматології.

Чекаємо на Діяльність майже тридцятитисячної стоматологічної громади спрямована на покращення здоров’я порожнини рота та організму в цілому, профілактику стоматологічних захворювань, поліпшення стандартів надання стоматологічної допомоги. Сьогодні важливим питання є підготовка Національної державної програми основних неінфекційних та стоматологічних захворювань, які мають спільні чинники ризику. В свою чергу, Національна програма буде враховувати побудову необхідної інфраструктури стоматологічних лікувально-профілактичних закладів та забезпечення стоматологічними кадрами. Впроваджуючи наші з Вами здобутки, сподіваємося на підвищення якості життя людини та перспективу реального оздоровлення населення України.

IХ (XVI) З’їзду громадської організації «Асоціація стоматологів України» проводиться за активної участі профільних стоматологічних асоціацій, комітету з охорони здоров’я Верховної Ради України та МОЗ України. Спільна співпраця позначиться подальшими успіхами, виробленню нових спільних успішних наукових ідей, шляхів до вирішення загальних проблем практичної стоматології та надасть суттєвого прискорення розвитку стоматологічної науки в Україні.

Чекаємо вас і ваших колег на IХ (XVI) З’їзді громадської організації «Асоціація стоматологів України»! Успіхів та плідної роботи, продуктивного діалогу та дискусії, нових наукових ідей та подальшого впровадження в охорону здоров’я, успіхів на професійній ниві!



Останні публікації
Архів
Ми в соцмережах
  • Facebook Basic Square
bottom of page