top of page

СПІВПРАЦЯ З АКСЕМЕДІН


Під час розширеного засідання правління громадської організації «Асоціація стоматологів України» (надалі «АСУ») щодо підготовки до чергового з’їзду було презентовано освітньо-інформаційну платформу accemedin.com та підписано меморандум про співпрацю. До підписання меморандуму було обговорено питання щодо створення профілю «АСУ», в якому будуть розміщенні матеріали, клінічні випадки та події не тільки організації, а і членів асоціації. Також було досягнуто домовленість, що доступ до матеріалів буде безкоштовний тільки для членів «АСУ».

«Співробітництво здійснюється на основі принципів рівноправності, законності, взаємодопомоги та дотримання суспільних інтересів. Партнерство в рамках цього Меморандуму базується на некомерційній безоплатній основі.» - під цими словами підписалися президент ГО «Асоціації стоматологів України» Мазур І.П. та засновник «Аксемедін» Сошинський С.О.

Нагадуємо, що у жовтні збереться найбільший форум з представників стоматологічної спільноти з усіх областей України де заплановано обговорення актуальних питань в стоматології. Команда «Аксемедін» готова розмістити програму даної події та надати інформаційну підтримку даному заходу. Зареєстрованим стоматологам буде надана можливість створити особисте професійне освітнє портфоліо, особисту програму відвідування конгресу - обрати час та автора, прокоментувати та оцінити доповідь в день відвідування за допомогою конференц сервіса на платформі «Аксемедін».

Останні публікації
Архів
Ми в соцмережах
  • Facebook Basic Square
bottom of page