top of page

Чергове засідання Координаційної ради Асоціації стоматологів України

Засідання Координаційної ради ГО «Асоціація стоматологів України»

22 травня 2019 року відбулося чергове засідання Координаційної ради Асоціації стоматологів України. Засідання проходило в приміщенні Національного музею історії медицини України (м.Київ, вул. Богдана Хмельницького, 37).


Обговорювалися питання проведення 5 Національного українського стоматологічного конгресу, присвяченого сторіччю формування Української наукової стоматологічної школи та 25-річчю заснування Асоціації стоматологів України (доповідач – президент АСУ, професор Мазур І.П.). Проведення Конгресу заплановано в м. Києві в Президент готелі (вул. Госпітальна, 12), поступово наповнюється програма форуму, проводиться інформування про захід на сторінках сайту Асоціації та соціальних мереж.


Про розробку проекту Національної програми профілактики основних стоматологічних захворювань як складової державної системи охорони здоров’я України було в доповіді віце-президент АСУ, професора Шнайдера С.А., та було прийнято рішення про оприлюднення проекту до 1 вересня 2019 року, громадське обговорення до початку Конгресу та прийняття програми на Конгресі 18 – 10 жовтня 2019 році.


В доповіді віце-президента АСУ Вахненко О.М. йшлося про роботу по включенню медичної стоматологічної допомоги до переліку державних фінансових гарантій.


Активну дискусію та обговорення викликала доповідь віце-президента АСУ, професора Скрипнікова П.М. про організацію безперервного професійного розвитку лікарів – стоматологів. Було прийнято рішення про обговорення цього питання на Конгресі у жовтні.


Також прийняли участь в роботі Координаційної ради АСУ Інна Задорожна, компанія Премьєр-Експо з презентацією Міжнародного стоматологічного форуму. Людмила Євтушенко презентувала міжнародний науково-практичний журнал «Стоматология. Эстетика. Инновации» для практичних лікарів та запросила до співпраці науковців.





Останні публікації
Архів
Ми в соцмережах
  • Facebook Basic Square
bottom of page