top of page

Про перенесення заходу



15.03.2020


Шановні колеги!


У зв'язку з поширенням територією країн світу і України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, Постановою Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 р. № 211 «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19», рішенням Київської міської державної адміністрації (Протокол №9 від 11 березня 2020 року) «Про додаткові заходи запобігання поширенню нової коронавірусної інфекції (COVID 19)» запроваджено протиепідемічні заходи, які обмежують проведення освітніх заходів, якщо кількість учасників перевищує 60 осіб.

Враховуючи вищезазначені документи та ймовірний розвиток складної епідемічної ситуації з метою забезпечення безпеки та здоров’я учасників заходу організаційний комітет прийняв рішення про наступне:

  • ІІ Український конгрес з міжнародною участю «Інтегрована медицина та стоматологія», м. Київ, Президент готель, з 3 – 4 квітня 2020 року перенести дати, після завершення протиепідемічних заходів в Україні. Всі взаємодії з організаційним комітетом, пов'язані з цим заходом, автоматично переносяться на нові дати проведення Конгресу.

Ми уважно слідкуємо за всіма оновленнями інформації стосовно захворюваності на COVID-19 (коронавірусом) в Україні та світі та стурбовані ситуацією та статусом майбутніх зустрічей. І вже найближчим часом плануємо впровадження нових заходів із сертифікацією у форматі дистанційної освіти, про що обов’язково повідомимо Вас додатково.

Сподіваємося на позитивну динаміку стосовно захворюваності на COVID-19 в країнах охоплених епідемією та бажаємо здоров’я Вам та Вашим родинам!

Якщо у Вас виникнуть будь-які питання чи Вам потрібна додаткова інформація, будь ласка, зв’яжіться з нами за контактами тел: +380503343059, e-mail: asu_uda@ukr.net.

Дякуємо за розуміння!


З повагою,

Останні публікації
Архів
Ми в соцмережах
  • Facebook Basic Square
bottom of page