top of page

Фахова школа зі стоматології

19 травня 2020 року в форматі онлайн відбулася фахова школа зі стоматології «Професійний розвиток лікаря-стоматолога в умовах пандемії: сучасні рекомендації, інновації та практичний досвід» за організацією ГО «Асоціація стоматологів України», НМАПО імені П.Л.Шупика та компанії «МедЕксперт». До участі в школі було залучено більш ніж 900 лікарів – стоматологів, які по завершенню заходу отримали сертифікат з необхідними для атестації балами.

Під час заходу було розглянуто епідеміологічна ситуація в країні та шляхи захисту лікарів –стоматологів, провідні фахівці в стоматології представили шляхи впровадження принципів доказової медицини в практику охорони здоров’я в умовах пандемії, сучасні протоколи діагностики, лікування та профілактики основних стоматологічних хвороб.

В рамках школи проведено майстер-клас з питань індивідуальної гігієни порожнини рота. Спілкування зі стоматологами на фаховій школі відбувалося протягом 8 годин, але зацікавленість аудиторії зберігалася до останньої хвилини заходу. Для детального додаткового самостійного опрацювання матеріалу, учасникам фахової школи запропоновано статті, методичні рекомендації, інформаційні листи, що важливо використовувати стоматологу в своїй щоденній праці.


Останні публікації
Архів
Ми в соцмережах
  • Facebook Basic Square
bottom of page