top of page

16 червня 2020 року запрошуємо на фахову школу зі стоматології.


16 червня 2020 року запрошуємо на фахову школа зі стоматології.На перше півріччя 2020 року Асоціацією стоматологів України у співпраці з НМАПО імені П.Л.Шупика проведено п’ять фахових шкіл онлайн! На цих заходах ми мали змогу спілкуватися на наукові тематики, проводити панельні дискусії з важливих питань для лікарів.



Приймаючи участь в онлайн заходах, ми навчилися використовувати чат для спілкування, задавати питання, висловлювати свої думки, самостійно опрацьовувати статті, методичні рекомендації та надавати правильні відповіді на тестові завдання.


Асоціація стоматологів України з розумінням поставилася до складнощів, що виникли у лікарів щодо здобуття відповідної кількості балів для атестації в умовах карантину і змінила формат зустрічей. Лікарі, що приймали участь у фахових школах, мали змогу виконати обов’язковий мінімум по безперервному професійному розвитку. Але для своєї освітньої категорії Ви можете набирати значно більшу кількість освітніх балів!

Щиро сподіваємося, що в наступному півріччі ми будемо спілкуватися оффлайн – не через екран монітору!

Запрошуємо Вас на фахову школу, що відбудеться 16 червня 2020 року! Це буде завершальний навчальний захід у цьому півріччі, тому не попустіть! Чекаємо на Вас! До Вашої уваги програма фахової школи.


Програма - запрошення

Останні публікації
Архів
Ми в соцмережах
  • Facebook Basic Square
bottom of page