top of page

Підключення ПРРО безкоштовно

kasa v smart.jpg


Огляд законодавства щодо надання медичних послуг та продажу ліків

1) При наданні медичних послуг та продажі лікарських засобів підприємці зобов'язані використовувати реєстратор розрахункових операцій (РРО, програмний РРО).
 
Така вимога передбачена у Законі України «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг» від 1995 р.
 
Також, лікарі не отримали відстрочки у 2021 році, яка була передбачена у Перехідних положення Податкового кодексу України. Відтак, медики одними з перших прийняли на себе обов'язок мати РРО.
 
2) Разом з цим, підприємці зобов'язані вести книгу обліку розрахункових операцій (КОРО), зберігати всі бухгалтерські документи разом з чеками три роки. А також - щодня звітувати про виручку за весь робочий день.
 
3) Останнім часом частим питанням - стали безготівкові платежі від клієнтів (пацієнтів) - розрахунки банківськими картками, Apple Pay, Google Pay. Обов’язок приймати всі види платежів від клієнтів передбачений Законом України "Про захист прав споживачів" від 1991 р.
 
Рішення є!
Виконуйте всі зазначені вимоги законодавства з програмним РРО (касою) Е-ЧЕК. Завдяки цьому додатку підприємець може видавати чеки та приймати безконтактну оплату (банківські картки, Apple Pay, Google Pay) від клієнтів прямо в смартфоні. А при реєстрації  за посиланням  - перші 2 місяця користування безкоштовні.
 
Достатнього просто завантажити додаток Е-ЧЕК на смартфон, провести налаштування за 10 хвилин і каса в смартфоні готова. Е-ЧЕК - це зручна альтернатива класичним касовим апаратам, завдяки якій підприємці економлять більше 50’000 грн на рік.
 
✦ Завантажуйте додаток Е-ЧЕК на смартфон, планшет з iOS, Android.
✦ Реєструйтеся в Податковій просто заповнюючи онлайн-форми за 10 хвилин.
✦ Приймайте безготівкові види оплат від покупців та отримуйте кошти на свій банківський рахунок.
✦ Видавайте електронні чеки, відправляйте покупцям у месенджер, email.
✦ Подавайте щоденну звітність в Податкову автоматично.
 
Тариф Е-ЧЕК - всього 125 грн/місяць, незалежно від кількості кас, торгових точок та чеків.
При реєстрації  за посиланням  - перші 2 безкоштовних місяці будуть активовані автоматично.
 
Виникли питання? 
📞 Звертайтеся до підтримки, дзвінки безкоштовні 0 800 21 21 57
 
Про компанію
ТОВ "Е-ЧЕК" - це розробник програмного РРО, який працює на смартфонах, планшетах, комп'ютерах та банківських терміналах.
Також, каса Е-ЧЕК працює через браузер на комп'ютері. Для максимальної зручності можна орендувати банківський термінал з ПРРО "Е-ЧЕК" - від 425 грн/місяць (для членів Асоціації - перші 2 місяці по 300 грн/місяць).
 

bottom of page