top of page

VI (XIII) з’їзд Асоціації стоматологів України

Черговий з’їзд Асоціації стоматологів України – ювілейні підсумки і плани на майбутнє

Цьогорічний VI (XIII) з’їзд Асоціації стоматологів України пройшов 23-24 жовтня в Одесі і став непересічною подією у житті стоматологічної спільноти. Це була ювілейна, двадцята зустріч членів АСУ, на якій обрано нового президента – к.м.н. М.М. Угрина.

Під час роботи з’їзду з успіхом проведена науково-практична конференція, присвячена пам’яті члена-кореспондента Національної академії медичних наук України проф. К.М.Косенка.

У рамках конференції відбулася виставка «Медвін: Стоматологія» та конференція Навчального центру АСУ ім. М.Ф.Данилевського.

З’їзд і супутні заходи були проведені на високому рівні завдяки активній роботі організаторів з’їзду на чолі з президентом Асоціації стоматологів України проф. О.В. Павленком, за участі Інституту стоматології НМАПО ім. П.Л.Шупика МОЗ України, який очолює ректор Ю.В. Вороненко, Інституту стоматології НАМН України та його директора проф. С.А.Шнайдера, Одеського національного медичного університету та його ректора В.М. Запорожана, генерального директора виставкової компанії «Медвін» Е.М.Задорожного, членів оргкомітету проф. О.В. Деньги, проф. І.П. Мазур, проф. Н.О. Савичук та проф. Ю.Г. Чумакової.

На з’їзді прийнято рішення у місячний термін провести засідання Координаційної ради АСУ для вирішення питань відповідно до Статуту. Рекомендовано провести наступний VII (XIV) з’їзд АСУ восени 2016 року у м. Львові.

Снимок экрана 2014-12-19 в 4.36.05 PM.png

Останні публікації
Архів
Ми в соцмережах
  • Facebook Basic Square
bottom of page