top of page

УКРАЇНСЬКІ СТОМАТОЛОГИ ВПЕРШЕ ОТРИМАЮТЬ СЕРТИФІКАТИ З МІЖНАРОДНИМИ КРЕДИТАМИ НА СЕМІНАРАХ ГРУПИ КОМП

Європейська академія безперервної медичної освіти та безперервного професійного розвитку (European CME-CPD Academy) є незалежною організацією по акредитації та сертифікації освітніх заходів. Вона створена для надання високоякісної неупередженої безперервної освіти для професіоналів галузі охорони здоров'я в Європі.

Всі освітні програми, які пропонує Академія, проходять рецензування, відповідають суворим рекомендаціям по контролю якості та розроблені відповідно до навчальних потреб.

Освітні програми направлені на підвищення компетенції спеціалістів та застосування здобутих ними знань для поліпшення якості медичної допомоги пацієнтам.

Кредитна одиниця є елементом оцінювання участі в іноземних міжнародних заходах або в Україні на міжнародних заходах, які акредитовані в міжнародних організаціях. Сьогодні, кредити, отримані в рамках заходів безперервної медичної освіти, акредитованих European CME-CPD Academy, зараховуються в США, Європі та Канаді і, з прийняттям Положення «Про систему безперервного професійного розвитку медичних та фармацевтичних працівників», будуть зараховуватись в Україні.

Вперше в Україні у результаті співробітництва Європейської академії безперервної медичної освіти та безперервного професійного розвитку і Групи Компаній МедЕксперт реалізовано можливість проводити освітні заходи безперервної медичної освіти з наданням спеціалістам сертифікатів міжнародного зразка з European CME-CPD Academy CME credits.

Тому навчальні заходи Групи Компаній МедЕксперт буде реалізовано на високому міжнародному рівні відповідно до вимог по акредитації та за стандартами Європейської академії безперервної медичної освіти та безперервного професійного розвитку (European CME-CPD Academy), котра має повноваження присвоювати освітньому заходу міжнародні кредити European CME-CPD Academy CME credits.

Учасники зможуть отримати тільки ту кількість кредитів, яка дорівнює часу їх участі в освітньому заході (1 година = 1 кредит).


Група компаній МедЕксперт запрошує лікарів-стоматологів, лікарів-стоматологів дитячих, лікарів-стоматологів-хірургів, лікарів-стоматологів-ортопедів, лікарів-стоматологів-ортодонтів відвідати навчально-практичні семінари циклу «Імплементація міжнародних протоколів у стоматологічну практику».


Останні публікації
Архів
Ми в соцмережах
  • Facebook Basic Square
bottom of page