top of page

Навчальний посібник "Клінічна фармакологія та фармакотерапія в стоматології"

Шановні колеги!

Завершено роботу над виданням навчального посібника «Клінічна фармакологія та фармакотерапія в стоматології» за участі колективу авторів І.П. Мазур, М.В. Хайтович, Л.І. Голопихо, видавництва «Медицина».

Тривалий період часу я працювала в Державному експертному центрі МОЗ України, де мені довелося більше глибоко зануритися в питання фармакології та фармакотерапії, відповідати на складні, як для стоматолога, питання, робити доповіді на цю тему для фахівців – фармакологів. Протягом останніх 10 років опубліковано чимало наукових статей з цих питань. Дякую видавництву «Медицина» – Легостаєвій Ользі Василівні за редакторську допомогу в підготовці посібника.


Слова вдячності моїм колегам – професору Хайтовичу Миколі Валентиновичу та доценту Голопихо Ларисі Іванівні – співробітникам кафедри клінічної фармакології та клінічної фармації Національного медичного університету імені О.О.Богомольця – викладачам клінічної фармакологія саме для студентів – стоматологів. Вірю, що якість підготовки студентів стоматологічного факультету на Вашій кафедрі, суттєво підвищиться!


На 4 Національному українському стоматологічному конгресі в жовтні 2017 року професор Микола Валентинович Хайтович разом зі мною представляли видання посібники, але ще не було надруковано. Сьогодні ми маємо змогу презентувати вже готову книгу для широкої аудиторії фахівців!


Сподіваюсь, що лікарі – стоматологи знайдуть відповіді на свої запитання на сторінках книги «Клінічна фармакологія та фармакотерапія в стоматології».


Завершено важливий етап роботи. Але кінець однієї справи є початком нової! А плани є, дякувати Богу, моїй сім’ї, друзям та колегам!





Останні публікації
Архів
Ми в соцмережах
  • Facebook Basic Square
bottom of page