top of page

Науково-практична конференція (м.Івано-Франківськ)

23 березня 2018 року в м. Івано-Франківськ відбулась науково-практична конференція з міжнародною участю «Інноваційні технології в сучасній стоматології» за організацією Івано-Франківського національного медичного університету, Національної медичної академії післядипломної освіти імені П.Л. Шупика та за підтримки ГО «Асоціація стоматологів України». В конференції прийняли участь провідні фахівці в галузі стоматології, обговорені сучасні технології діагностики, лікування та профілактики основних стоматологічних захворювань, проведено порівняльний аналіз сучасних протоколів надання стоматологічної допомоги.





Під час проведення конференції від стоматологічної спільноти Президент ГО «Асоціація стоматологів України», професор Мазур І.П. нагородила Почесною відзнакою за досягнення в розвитку стоматології України, професіоналізм та милосердя «Орден Святої Аполонії» за успіхи в організації та наданні висококваліфікованої медичної та стоматологічної допомоги, значні досягнення в розвитку освіти, успіхи у професійній підготовці висококваліфікованих медичних та стоматологічних кадрів, вагомий внесок в розвиток вітчизняної та світової науки, з нагоди святкування сторіччя Української наукової стоматологічної школи та 40-річчя створення стоматологічного факультету Івано-Франківського національного медичного університету:

ректора ДВНЗ «Івано-Франківський національний медичний університет», доктора медичних наук, професора кафедри стоматології Інституту післядипломної освіти

Рожка Миколу Михайловича



доктора медичних наук, професора, керівника кафедри ортопедичної стоматології університету з 1998 року, науковця, вченого, лікаря, організатора, Президента Асоціації стоматологів Івано-Франківщини Ожогана Зіновія Романовича



колектив стоматологічного факультету Івано-Франківського національного медичного університету та вручено нагороду декану стоматологічного факультету, кандидату медичних наук, доценту кафедри ортопедичної стоматології Бугерчуку Олександру Вікторовичу.


Останні публікації
Архів
Ми в соцмережах
  • Facebook Basic Square
bottom of page