top of page

Подяка від Президента ГО "АСУ" Ірини Петрівни Мазур


Вельмишановні колеги – делегати, учасники, гості ІХ-го з’їзду громадської організації «Асоціація стоматологів України»! Два роки нашого життя, спільної роботи, досягнень відзеркалено за 7 хвилин відеофільму! Це були не прості роки, коли змінюється звична для нас система охорони здоров’я, час глибинних трансформацій в медицині.


Але завжди труднощі згуртовують людей, випробовування роблять їх мужніми! І за цей період ми стали сильнішими, громадська організація «АСУ» згуртувала навколо себе однодумців, які продемонстрували, що можуть здолати усі труднощі! Ми відстоювали свої позиції і у Міністерстві охорони здоров’я, і у Верховній раді, послідовно та наполегливо на різних майданчика переконували в питання організації стоматологічної допомоги та сільської медицини.


Думку Асоціації ми висловлювали і на шпальтах газет, журналів! Слова вдячності журналістам! Свою роботу та досягнення висвітлювали в друкованих виданнях. Хочу висловити подяку усім, тим, хто був присутній на ІХ З’їзді громадська організація «АСУ», усім, хто підтримував нашу організацію партнерам Асоціації, а також усім, хто надавав стоматологічну допомогу українцям та не зміг долучитися до заходу!


Наше благополуччя та майбутнє стоматології залежить від наших власних рішень і дій. І ми будемо впроваджувати усі рішення ІХ З’їзду ГО «АСУ» в життя!


Щиро дякую!



Останні публікації
Архів
Ми в соцмережах
  • Facebook Basic Square
bottom of page