top of page

Інформаційний лист до 5-го Конгресу ГО "АСУ"


5-й Національний український стоматологічний конгрес «Стоматологічне здоров’я – інтегральна складова здоров’я нації»,

18 – 19 жовтня 2019 року.

Шановні колеги!


ГО «Асоціація стоматологів України» має честь запросити Вас до участі в 5-му Національному українському стоматологічному конгресі «Стоматологічне здоров’я – інтегральна складова здоров’я нації», який відбудеться 18 – 19 жовтня 2019 року в м. Києві в Президент готелі. Конгрес присвячено сторіччю формування Української наукової стоматологічної школи та 25-річчю заснування Асоціації стоматологів України.


Науковий комітет Конгресу працює над формуванням програми і для нас є важливою Ваша думка. Просимо Вас дати відповіді на наші запитання і ми обов’язково врахуємо Вашу думку при формуванні наукової складової програми (Анкета опитувальник).


В рамках Конгресу планується розглянути питання міждисциплінарного підходу та взаємодії стоматологів з лікарями інших спеціальностей. Планується обговорення впливу стоматологічних захворювань на здоров’я людини, питання фармакотерапії в стоматології, що базуються на засадах доказової медицини. Під час Конгресу заплановано проведення міжнародного експертного засідання з питань профілактики в стоматології, ролі стоматолога в превенції основних стоматологічних хвороб.


В рамках Конгресу планується демонстрація стоматологічного обладнання, нових технологій діагностики та лікування стоматологічних захворювань, проведення майстер-класів.


Чекаємо на Ваші пропозиції та дякуємо співпрацю! Формування програми Конгресу буде завершено 15 травня 2019 року. Просимо заповнити анкету опитувальник для детального аналізу Ваших побажань!


Додаткова інформація на сайті https://www.udenta.org.ua/

Секретаріат ГО «Асоціація стоматологів України» – asu_uda@ukr.net, +380503343059, Демідов Андрій Валентинович.

З повагою,

Останні публікації
Архів
Ми в соцмережах
  • Facebook Basic Square
bottom of page