top of page

Запрошуємо на новий курс дистанційної освіти з елементами самоосвіти 27 березня!


Шановні колеги!


Реалії сьогодення ще більше підтверджують важливість і цінність наших з вами професійних зустрічей на конференціях, конгресах, семінарах. Але так склалися обставини, що робота в такому форматі – неможлива. Нам було вкрай складно, готуючись місяцями до нашої з вами зустрічі на телесемінарі 19 березня, на ІІ Конгресі Інтегрованої медицини та стоматології 3 – 4 квітня, відмінити ці заходи.

Життя триває!


Ми продовжуємо безперервний професійний розвиток разом із Вами, в новому форматі! Ми організовуємо зустріч з вами тут, в офісі Асоціації стоматологів України, а завдячуючи компанії МедЕксперт, ми прокладаємо віртуальну дорогу до ваших осель, щоб разом підвищувати свій професійний рівень. До вашої уваги ми підготували нову, авторську програму, що забезпечить ваш безперервний професійний розвиток та отримання відповідних балів. Перша наукова стаття, що висвітлювала організацію дистанційного навчання стоматологів вийшла друком у 2005 рокі під егідою науковців Національної медичної академії післядипломної освіти імені П.Л.Шупика, - навчального закладу, вже протягом сторіччя час є флагманом післядипломної медичної освіти та безперервного професійного розвитку лікарів. Я пам’ятаю як проходило обговореня та підготовка цієї статті з дистанційної освіти.


В новому курсі дистанційної освіти з елементами самоосвіти ми врахували міжнародний і свій власний досвід!

І тому наша програма має свої переваги:

  1. Ви навчаєтесь дистанційно, ми спілкуємося з вами в режимі реального часу.

  2. Ми враховували сучасні рекомендації психологів щодо формування лекцій та навчально-методичного матеріалу.

  3. Для кращого запам’ятовування основних положень лекцій, вас буде забезпечено навчально-методичним матеріалом.

  4. Для самостійного опрацювання матеріалу ми надаємо вам посилання, за яким ви можете здійснювати самоосвіту.

  5. І головне, це буде авторський курс, в якому викладачі будуть надавати в лекціях опрацьований міжнародний науковий матеріал, власні наукові розробки та практичний досвід. Навчально-методичний матеріал для здійснення самоосвіти – наукові статті авторів курсу.

Тож чекаємо на Вас 27 березня!

Останні публікації
Архів
Ми в соцмережах
  • Facebook Basic Square
bottom of page