top of page

В Україні стартував проект «Санація»


Вельмишановні представники компаній, компанії-виробники!

Нещодавно за ініціативою лікарів-стоматологів в Україні стартував проект «Санація». У цей важкий для всієї країни час, Асоціація стоматологів України мобілізувала усі сили на надання гуманітарної, волонтерської, стоматологічної допомоги учасникам АТО.

Зважаючи на події в державі та скрутну економічну ситуацію, Асоціація стоматологів України за підтримки Міністерства оборони України виступає ініціатором проекту з надання безкоштовної стоматологічної допомоги нашим співвітчизникам – учасникам АТО, які позбавлені можливості отримувати стоматологічні послуги.

Ідея проекту «Санація» полягає в проведенні заходів, необхідних для санації ротової порожнини, для всіх мобілізованих воїнів у період їхньої підготовки до відправки в зону АТО на полігонах та навчальних центрах Збройних Сил та Національної Гвардії України, а також налагодити логістику стоматологічної допомоги безпосередньо в зоні проведення бойових дій.

Нам випало жити і працювати у час, коли необхідно не тільки дотримуватись клятви Гіппократа, а й активно виявляти громадянську позицію.

Ми ініціюємо створення в місцях вимушеного перебування (центри для переселенців, навчальні центри для підготовки осіб, які відправлятимуться в зону АТО та безпосередньо в прифронтові зони) стоматологічних кабінетів, якими ми зможемо опікуватися, а при потребі лікарі-волонтери зможуть допомагати проводити санацію для запобігання ускладнень з боку щелепно-лицевої системи.

Для цієї вкрай потрібної справи потребуємо підтримку у вигляді медичного обладнання, витратних матеріалів медичного призначення, тощо на постійній (тимчасовій) основі до періоду закінчення бойових дій.

Для початку плануємо відкрити 13 кабінетів (на різних полігонах країни).

Цей проект буде мати надзвичайно вагоме значення для покращення здоров’я та морального духу людей, які внаслідок трагічних для України подій не можуть отримати своєчасну стоматологічну допомогу.

Користуючись нагодою, ще раз засвідчуємо Вам свою повагу і впевненість, що Ви не залишитесь осторонь потрібної Україні справи.

Просимо всіх небайдужих писати на електронну адресу: marta.von.dk@gmail.com

Слідкуйте за новинами на нашій сторінці у мережі Facebook за посиланням:

https://www.facebook.com/sanacia?fref=ts

Будемо вдячні за підтримку та співпрацю.

Останні публікації
Архів
Ми в соцмережах
  • Facebook Basic Square
bottom of page