top of page

Звернення до стоматологів від громадської спілки ”УКРОП ДЕНТАЛ”


Громадська спілкаУКРОП ДЕНТАЛ – це спільнота, яка об’єднує патріотів України з метою надання якісної стоматологічної допомоги військовим збройних сил та добровольчих підрозділів, задіяних в бойових подіях.

Короткий звіт про діяльність:

Пересувний стоматологічний кабінет ТРИЗУБ. Придбано та оснащено сучасним обладнанням автомобіль швидкої стоматологічної допомоги для лікування безпосередньо в зоні АТО.

В період з 01/06/2015 – 25/06/2015 надана стоматологічна допомога майже 500 бійцям 81 Окремої Десантної Бригади, в тому числі направлено на безкоштовне протезування в тилу 24 бійця.

Благодійний фонд «УКРОП-ДЕНТАЛ Запоріжжя»

- Організовано 2 стаціонарних стоматологічних кабінета безпосередньо у військових частинах і передано МО

Закінчується ремонт та переобладнання стомат. кабінету у військовому шпиталі м. Запоріжжя. В цьому кабінеті планується проведення складних хірургічних операцій та імплантації.

Так було

«Кожного дня ми бачимо жахливий стан стоматологічного здоров’я наших Захисників і не можемо за цим без болю спостерігати. І до тих пір, поки ми не на передових позиціях поряд з нашими Побратимами – ми маємо щось корисне для них робити!

Наша Держава ще дуже слабка і хто, як не ми, професіонали стоматології, маємо підставити їй своє плече!

Ми, волонтери УКРОП ДЕНТАЛУ, не пов’язані купою бюрократичних якорів і маємо повну підтримку від військових командирів. Знаємо що і як робити, маємо багато відданих патріотів-професіоналів, але, нажаль, не маємо відповідної матеріально-технічної та фінансової підтримки.

Звертаємось до всіх не байдужих людей за допомогою фінансами, стоматологічним обладнанням, інструментами, витратними матеріалами та фаховою допомогою.

Якщо ваш особистий вклад дозволить врятувати хоча б одне життя, зберегти здоров’я хоча б одній людині, наблизити кінець цієї жахливої війни хоча б на одну хвилину – то це вже багатого варто!

Наша сила – в єдності!»

Засновник «БФ «УКРОП ДЕНТАЛ Запоріжжя,

І. Ященко

Останні публікації
Архів
Ми в соцмережах
  • Facebook Basic Square
bottom of page