top of page

ДО 100-РІЧЧЯ ЗАСНУВАННЯ УКРАЇНСЬКОЇ МЕДИЧНОЇ СТОМАТОЛОГІЧНОЇ АКАДЕМІЇ

7 – 8 жовтня 2021 року в рамках ювілейної Всеукраїнської міждисциплінарної науково-практичної конференції з міжнародною участю «УМСА – століття інноваційних напрямків та наукових досягнень (до 100-річчя від заснування УМСА)» стоматологічна спільнота вітала колектив науково-педагогічних працівників, колег – лікарів – стоматологів Полтавського державного медичного університету.


З нагоди святкування сторіччя Української Медичної Стоматологічної Академії за успіхи в організації та наданні висококваліфікованої медичної та стоматологічної допомоги, значні досягнення в розвитку освіти, успіхи у професійній підготовці висококваліфікованих медичних та стоматологічних кадрів, вагомий внесок в розвиток вітчизняної та світової науки, стоматологічна спільнота, об’єднана громадською організацією «Асоціація стоматологів України», привітала колектив Полтавського державного медичного університету, співробітників стоматологічного факультету із знаменним сторічним ювілеєм!


Почесною відзнакою за досягнення в розвитку стоматології України, професіоналізм та милосердя «Орденом Святої Аполлонії», нагороджено:


Науково-педагогічний колектив стоматологічного факультету Полтавського державного медичного університету;


Завідуючу кафедри терапевтичної стоматології, професора Петрушанко Тетяну Олексіївну;


Завідуючу кафедри пропедевтики терапевтичної стоматології, професора Ткаченко Ірину Михайлівну.


Від стоматологічної спільноти, ГО «Асоціація стоматологів України» колегам вручили Подяки за багаторічну сумлінну працю, вагомий внесок і значні досягнення у розвитку стоматології, високий професіоналізм, значні успіхи в організації та наданні висококваліфікованої стоматологічної допомоги, активну роботу в проведенні профілактичних заходів, розвиток системи безперервного професійного розвитку фахівців України.


В рамках науково-практичної конференції говорили про історію стоматології України, основні віхи становлення і розвитку стоматологічного факультету, видатні постаті, що розбудовували наукову школу в нашій державі, основні наукові здобутки та практичні досягнення Полтавської наукової стоматологічної школи. Організаторами заходу було створено академічну атмосфера, залучено до заходу широку аудиторію викладачів, випускників – лікарів – стоматологів, студентів.


Висловлюємо щирі слова подяки за невтомну працю, високий рівень наукових досліджень, високо фахову підготовку багатьох поколінь лікарів-стоматологів!


Бажаємо всьому науково-педагогічному колективу університету здоров’я, творчої наснаги, професійних здобутків та подальших успіхів в розбудові Української наукової стоматологічної школи!


Президент ГО «Асоціація стоматологів України»,

д.мед.н., професор І.П. Мазур


8 жовтня 2021 року








Comments


Останні публікації
Архів
Ми в соцмережах
  • Facebook Basic Square
bottom of page