top of page

Науково-практична конференція. 13.12.2019р., м. Вінниця.

Стоматологія Вінниччини


13 грудня 2019 грудня у м. Вінниця відбулася науково – практична конференція «Мультидисциплінарний підхід в лікуванні стоматологічних захворювань в практичній діяльності лікаря – стоматолога». Захід організовано Департаментом охорони здоров’я Вінницької обласної державної адміністрації, Вінницьким національним медичним університетом ім. М.І. Пирогова, ГО «Асоціація стоматологів України» та ГО «Вінницький обласний осередок ГО «Асоціація стоматологів України». В конференції взяло участь більш ніж 130 лікарів – стоматологів Вінниччини.


В переддень конференції представники Асоціації стоматологів України – професор Мазур І.П., Вахненко О.М., Люля І.І., Хлєбас С.В. разом із працівниками стоматологічного факультету ВНМУ зустрілися з ректором, Героєм України, професором Морозом В.М. та передали в подарунок бібліотеці книжки, видані Асоціацією стоматологів України протягом 2017 – 2019 рр.


Цікава екскурсія по Національному музею – садибі Миколи Івановича Пирогова надихнула на нові дослідження в галузі «Медична історія». Українські лікарі мають безцінний скарб – роботи професора М.І.Пирогова, які ще чекають своїх дослідників.


На початку конференції за успіхи в організації та наданні висококваліфікованої медичної та стоматологічної допомоги, значні досягнення в розвитку освіти, успіхи у професійній підготовці висококваліфікованих медичних та стоматологічних кадрів, вагомий внесок в розвиток вітчизняної та світової науки, з нагоди святкування та сторіччя Української наукової стоматологічної школи Почесною відзнакою за досягнення в розвитку стоматології України, професіоналізм та милосердя «Орден Святої Аполлонії» нагороджено колектив стоматологічного факультету Вінницького національного медичного університету імені М.І. Пирогова. За успіхи в організації та наданні висококваліфікованої медичної та стоматологічної допомоги, високі трудові досягнення і професійну майстерність Почесною відзнакою за досягнення в розвитку стоматології України, професіоналізм та милосердя «Орден Святої Аполлонії» нагороджено Заслуженого лікаря України Люлю Ігоря Івановича.


Конференція складалася із трьох частин: питання організації стоматологічної допомоги «Стратегія розвитку стоматологічної галузі в Україні», науково-практичної частини та майстер – класу «Практичні аспекти естетичної стоматології». Лікаря мали нагоду почути нову та цікаву інформацію та отримати практичні навички в відновленні зубів сучасними фотополімерними матеріалами, отримати відповіді на питання та поспілкуватися!

Останні публікації
Архів
Ми в соцмережах
  • Facebook Basic Square
bottom of page